Press "Enter" to skip to content

Lån

Levi Kelly 0

Nordmenn låner som aldri før. Vi låner til ferie og vi låner til fest. De fleste starter denne bekjentskapen i russetiden hvor mange låner fra venner, familie eller litt fra banken for å kjøpe seg russebuss. En russebuss må oppfylle visse kriterier, som god plass, hygge, festfaktor og lydanlegg. De fleste busser trenger også en sjåfør. Alle disse tingene koster penger og det er derfor ikke uvanlig at folk tar opp penger for å kjøpe bussen. Har du allerede et billån kan det bli vanskelig å få et til.

Forbrukslån

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det er det perfekte lånet for deg som ønsker å bruke pengene på akkurat det du vil. Trenger du penger til russebussen fordi du ikke har fått nok sponsorpenger eller fordi ingen andre har muligheten til å ta på seg kosten selv? Da er forbrukslånet en fin mulighet for alle å komme med penger. Noen får kanskje av far, mens andre jobber for det. Har du ikke mulighet for noe av dette kan du jo stikke innom internett en tur og ta opp et forbrukslån til 20.000 kroner, eller det beløpet som tilsvarer det du må putte inn. Du kan lett betale tilbake lånet i løpet av sommeren.

Det finnes mange sommerjobber som gjør at studenter og elever kan tjene penger på noen måneder. Det finnes mange kjekke løsninger på hvordan man kan få inn litt ekstra penger. Fordelen med billig forbrukslån er at du kan ta opp et lån, men ikke sitte på det lengre enn du vil. Du kan fint betale det ned på noen måneder. Husk bare at du må betale tilbake pengene. Dette er noe vi alle vet, men det er uansett viktig å huske på det.