Press "Enter" to skip to content

Lån deg til frihet

Levi Kelly 0

Forbrukslån er måten du kan gjøre investeringer du selv ønsker å gjøre uten at noen forteller deg hva du skal gjøre. En av de beste investeringene akkurat nå er i kryptovaluta. Kryptovaluta er digitale valuta som ikke er sentralisert. Det betyr at valutaen ikke kan styres av en lands sentralbank. Det beste med kryptovaluta er at den er åpen. Alle kan se alles transaksjoner. Det betyr at ingen gjør noe i det skulte. Denne teknologien kalles blokkjede og er overførbar til de fleste bransjer, men spesielt eiendom og finans er veldig fin for akkurat dette.

Verdiøkning

Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen. Det er også den første som tok av. Siden 2009 har den hatt en helt eventyrlig vekst. Valutaen er som en aksje, den stiger og synker i verdi. Valutaen kostet så å si ingenting når den startet og har i skrivende stund en verdi på 10.000 dollar. Det er rått. Valutaen har gått fra ca. 0 kroner til 80.000 norske kroner på noen år. Du kan være med på denne investeringen ved at du kjøper dine første Bitcoin i dag.

Kjøp Bitcoin

Ønsker du å tjene masse penger på Bitcoin må du kjøpe Bitcoin. Har du ikke penger til å kjøpe Bitcoin kan du fortsatt være med. Ta opp et forbrukslån og du kan doble det beløpet du lånte på bare noen uker hvis du er heldig. Det er ganske rått at du kan være med på verdistigninger ingen har sett siden gullrushet. Finn den banken som passer deg best og gir deg det du trenger av lån. Gå deretter inn på en av sidene som tilbyr deg å kjøpe Bitcoin. Legg inn din første orde ved hjelp av pengene du fikk fra banken som utstedte deg forbrukslånet.

Start en bedrift

Synes du at Bitcoin er for risikabelt å investere i så kan du også putte pengene andre steder. Du kan kjøpe deg eiendom som du leier ut. Det er en ganske sikker investering. Investeringen betaler seg ikke ned veldig raskt, men over tiår så har din leietaker betalt ned et huslån for deg samtidig som du sitter igjen med et hus. Hus krever vedlikehold, så i den sammenheng er det viktig å huske på at alt ikke er drømmen med en leietaker som ringer deg dag og natt om feil og mangler.

Ønsker du å satse på en egen ide eller på å drive noe så enkelt som butikk er det bedre å starte et selskap. Du kan for eksempel starte å selge utstyr til elbil eller på andre måter drive butikk. Du kan også kjøpe klær eller annet fra Kina og tjene litt penger på å selge det dyrere i Norge. Hvem vet, før du vet ordet av det så har du en egen bedrift med ansatte og fortjeneste som dekker det du bare kunne ha drømt om. Invester med hjelp av banken i dag.

Kilder:

Forbrukslån

Kjøpe Bitcoin